Шановні Користувачі! Для вашої зручності створена система пошуку, за допомогою якої ви зможете швидко віднайти потрібну вам інформацію, або за її відсутності сказати нам про це.Також при бажанні ви можете залишати коментарі до кожної замітки. Зареєстуватись ви можете скориставшись цим посиланням. Дякуємо за увагу. ×

У "Зарваниці є чудотворна ікона і цілюще джерело, біля якого з'являласяБожа Матір"


28 вересня 2014 р. 18:12:11

Притча про таланти

Притча про таланти

Притча про таланти

І ще одну притчу сказав Ісус супроти ліні.

- Син Людський надійде, як людина, яка, вирушаючи в чужу країну, закликав рабів власних і довірив їм різне помістя, першому він віддав 5 талантів, іншому 2 таланти, а третьому рабу один талант, будь-якому співвідносно з силами його; і невідкладно відправився.

Що отримав 5 талантів пішов і орудував ними, ремесло придбав на них ще 5 талантів. Той що отримав 2 таланти придбав ще їхні інші 2. Той що получив одинь талант ніяк не використав їх, пішов, і зарив його в землю, і укрив сребро господаря власного.

Після довгого часу, повернувся господар рабів тих і захотів у них звіту. Що отримав 5 талантів приніс 5 талантів і підійшовши до нього, каже: "господар 5 талантів ти віддав 5 талантів що придбав на них".

Государ виголосив йому: "відмінно, хороший і відданий раб! В маленькому ти був відданий, над всім тебе поставлю, адже ти задовільнив господаря твого"​​.

Підійшов ще до того що отримав 2 таланта, і вимовив: "гоподар 2 таланти дав мені ти, ось решта 2 таланти які придбав на них".

Господар сказав йому: "відмінно, хороший і відданий раб! В маленькому ти був відданий, над майже всім тебе поставлю, увійди в задоволеність господаря твого"​​.

Підійшов же і до раба що мав один талант, і вимовив: "государ, я знав тебе, що ти людина погана, жнеш, в якому місці не сіяв, і збираєш, в якому місці не розсипав, я, жахнувшись даного, пішов і укрив талант твій в землі. Ось тобі твоє".

Господар виголосив йому в протест: "підступний і бездіяльний раб! Твоїми вустами буду засуджувати тебе, ти знав, я жну, в якому місці не сіяв, і збираю, в якому місці не розсипав тому й зобов'язаний був ти дати сребро моє торгуючим; і я, вернувшись, взяв би з прибутком. Нарешті, взяв у нього талант і віддав тому, що 10 талантів має. Тому що будь-якому що має дасться йому та й додасться; хто ж не має, заберуть і те, чим володіє. А непотрібного роба викиньте в пітьму кромішню; де є ридання і скрегіт зубів ".

Сказавши цю притчу, Ісус викликнув: "хто має вуха той чує!"

Дана притча значить: всі люди отримують від Бога різні дари: життя, самопочуття, сили, щирі можливості, навчання, дари Святого Духа, житейські блага та інше. Щоб даними даруваннями працювати Всевишньому і близьким. Всі дані дари Божі і розуміються в притчі як таланти. Господь адже розуміє, наскільки необхідно дати будь-кому, співвідносно з можливостями, тому й отримують - інший більше, інший не в такій мірі. Хто як користувався подарунками Божими, в тому будь-яка людина зобов'язана віддати звіт Богу. Хто вжив їх на вигоду собі і іншим, той отримає хвалу від Бога і нескінченні небесні веселощі; а ледачі і неакуратні люди стануть засуджені Богом на нескінченні муки.

https://www.youtube.com/embed/uin4AzObkgI

В основному замітки про Християн та Християнство. Але в кожній замітці є щось особливе і різне. Також можна знайти щось подібне до змісту що є розміщене на порталі. Розміщення заміток по логічній подібності. Можливо Вас зацікавить цей перелік посилань більше як основний текст. Але не забувайте що основне на цьому порталі є не інформація а Бог.

Посилання більш наближені за тематикою допоможуть знайти те що Вам потрібно і для покращення вашої орієнтації на цьому порталі.

Перелік посилань:

Зарваниця :: Притча про таланти :: Сподобалось359


Обережність у висловах коментарями нижче є актуальним. Не забувайте про вічливість в розмові з живими людьми.


Список коментаріїв:

Коментарій

Від користувача 98# Erik

Лінь віддаляє від Бога. Ця притча дуже близька. 98# Erik
Коментарій

Від користувача 84# Etno

Господи помилуй нас від всякого зла. 84# Etno
Залишити коментарі можуть лише авторизовані.

Шановні користувачі порталу!

Інформацію на цьому сайті розміщують звичайні християни , котрі не мають жодного відношення до монашого чи священничого життя. Портал був створений суто для розповсюдження інформації про життя святих та релігійні свята, що відбуваються згідно православного календаря. Також на сайті ви можете отримати інформацію про події в Зарваниці, розклад прощ, тощо.

Мета цього порталу не є реклама чи поширення її.

Звертаємо вашу увагу на те,що будь-які ваші відгуки та пропозиції ви можете залишити скориставшись зворотним зв'язком.

До вашої уваги – на сайті були створені Галерея малюнків а також відеогалерея де ви зможете переглянути фото і відео , що мають відношення до Зарваниці та до святих. Ці сервіси ще перебувають в допрацюванні, але ви вже можете переглядати те що вже викладено. Докладніше на сторінках фотогалереї та відеогалереї.

Дякуємо за увагу. Адміністрація сайту
Шановний користувач! Для вашої зручності працює сервіс короткої допомоги. Цей сервіс допоможе вам швидко зорієнтуватися на порталі а саме скористатися зворотним звязком, картою сайту та прочитати інформацію про Зарваницю. Просимо зауважити що для вашої зручності у всіх соціальних мережах створені сторінки присвячені Зарваниці. Там ви також можете коментувати замітки, переглядати відео, дізнаватись цікаву та корисну інформацію а також створювати власні замітки. Посилання на сторінки Зарваниці ви можете знайти вверху і внизу сторінки. Дякуємо що ви з нами. ×