Шановні Користувачі! Для вашої зручності створена система пошуку, за допомогою якої ви зможете швидко віднайти потрібну вам інформацію, або за її відсутності сказати нам про це.Також при бажанні ви можете залишати коментарі до кожної замітки. Зареєстуватись ви можете скориставшись цим посиланням. Дякуємо за увагу. ×

У "Зарваниці є чудотворна ікона і цілюще джерело, біля якого з'являласяБожа Матір"


16 листопада 2014 р. 19:09:06

16 листопада - поч. Дев'ятниця до Святого Священномученика Йосафата

16 листопада - поч. Дев'ятниця до Святого Священномученика Йосафата

16 листопада - поч. Дев'ятниця до Святого Священномученика Йосафата

Св. Йосафате, мій опікуне. Боже Провидіння вибрало Тебе бути моїм покровителем і патроном. І я вдячна Богу за цю ласку, знаючи який великий Ти в очах Божих.

Твій подиву гідний приклад життя нехай завжди нагадує мені про те, як мало я ще полюбила Господа Бога і буде для мене заохотою до поступу в чеснотах. Однак, усвідомлюючи ту небезпеку для моєї душі, що чекає мене на кожному кроці життя, прошу тебе о поміч і заступництво перед Богом. Бо я знаю про свою неміч. І знаю також, що без ласки Божої я нічого не можу.

Тож прошу тебе, святий мій покровителю, не погорди щирою молитвою твоєї дитини і випроси для мене в Господа-Спасителя тих ласк про які я тебе буду просити протягом цієї дев'ятниці, і хочу відбути її для найбільшої Божої слави, Пречистої Діви Марії і возвеличення твоїх чеснот і подвигів, якими ти прославив Господа за своє коротке життя на землі, а також, щоб отримати користь для своєї душі.

І день: Св. Священомуч. Йосафате! Задля великої любові, що нею ти з раннього дитинства відзначався до Господа Бога і задля тої палаючої іскорки, яка впала в твоє серце, коли ти вдивлявся в рану пробитого серця розп'ятого Спасителя, прошу тебе - випроси мені ласку побожності і гарячої любові до Роп'ятого Ісуса;

II день: Св. Священомуч. Йосафате! Задля твого сердечного замилування до молитви – випроси мені духа молитви і совокуплення, захорони мою душу від підступних принад і земної марноти, що розсіює мій дух і робить мене рабом цього світу;

III день: Св. Священомуч. Йосафате! Задля твоїх юнацьких років, в яких ти свято зберігав свою невинність - допоможи мені зберегти мою невинність і чистоту серця для Ісуса, мого Бога і Спасителя;

ІV день: Св. Священомуч. Йосафате! Через твою ревність у Божій службі прошу - допоможи мені сумлінно і, ревно виконувати всі обов'язки мого стану;

V день: Св. Священомуч. Йосафате! Через твою глибоку покору в любові до Бога прошу тебе - випроси мені ласку глибокої покори серця і постійної згоди з Божою волею;

VI день: Св. Священомуч. Йосафате! Через твоє велике уповання на Бога прошу тебе - допоможи, щоб я завжди з повним довір'ям віддавалася на Божу волю;

VII день: Св. Священомуч. Йосафате! Через твою любов і милосердя до ближніх - випроси мені щире, милосердне серце, завжди чуйне і співчутливе до ближніх.

VIII день: Св. Священомуч. Йосафате! Через твоє безпощадне умертвлення тіла – допоможи мені приборкати мої тілесні пожадливості через часте умертвлення мого тіла.

ІX день: Св. Священомуч. Йосафате! Через твою велику любов до жертви прошу тебе - допоможи мені, щоб я не боялася цілковито жертвувати себе для Бога і свого народу.

(Відмовляти кожного дня, вкінці після прошення):

Отче наш... Богородице Діво ..

Святий Йосафате, ми твої діти - молися за нами.

Святий Йосафаге, ми твої діти - заступися за нами.

Святий Йосафате, ми твої діти - опікуйся нами.

Св. Священномученику Йосафате! Задля твоєї пролитої святої крові за Христа і його стадо - хай рясно сплине на нас і наш народ Божа ласка і благословення, а зрошене твоєю кров'ю зерно Божої науки, хай проростає в наших душах, і приносить стократні плоди. Амінь.

https://www.youtube.com/embed/b6yUkcxkytk

В основному замітки про Християн та Християнство. Але в кожній замітці є щось особливе і різне. Також можна знайти щось подібне до змісту що є розміщене на порталі. Розміщення заміток по логічній подібності. Можливо Вас зацікавить цей перелік посилань більше як основний текст. Але не забувайте що основне на цьому порталі є не інформація а Бог.

Посилання більш наближені за тематикою допоможуть знайти те що Вам потрібно і для покращення вашої орієнтації на цьому порталі.

Перелік посилань:

Зарваниця :: 16 листопада - поч. Дев'ятниця до Святого Священномученика Йосафата :: Сподобалось654


Обережність у висловах коментарями нижче є актуальним. Не забувайте про вічливість в розмові з живими людьми.


Список коментаріїв:

Коментарій

Від користувача 14# klirik

Святий мученик що сподобився від Боги ласки 14# klirik
Коментарій

Від користувача 85# UnionLord

Святий Осафакт молися та вислухай наші молитви до Бога 85# UnionLord
Залишити коментарі можуть лише авторизовані.

Шановні користувачі порталу!

Інформацію на цьому сайті розміщують звичайні християни , котрі не мають жодного відношення до монашого чи священничого життя. Портал був створений суто для розповсюдження інформації про життя святих та релігійні свята, що відбуваються згідно православного календаря. Також на сайті ви можете отримати інформацію про події в Зарваниці, розклад прощ, тощо.

Мета цього порталу не є реклама чи поширення її.

Звертаємо вашу увагу на те,що будь-які ваші відгуки та пропозиції ви можете залишити скориставшись зворотним зв'язком.

До вашої уваги – на сайті були створені Галерея малюнків а також відеогалерея де ви зможете переглянути фото і відео , що мають відношення до Зарваниці та до святих. Ці сервіси ще перебувають в допрацюванні, але ви вже можете переглядати те що вже викладено. Докладніше на сторінках фотогалереї та відеогалереї.

Дякуємо за увагу. Адміністрація сайту
Шановний користувач! Для вашої зручності працює сервіс короткої допомоги. Цей сервіс допоможе вам швидко зорієнтуватися на порталі а саме скористатися зворотним звязком, картою сайту та прочитати інформацію про Зарваницю. Просимо зауважити що для вашої зручності у всіх соціальних мережах створені сторінки присвячені Зарваниці. Там ви також можете коментувати замітки, переглядати відео, дізнаватись цікаву та корисну інформацію а також створювати власні замітки. Посилання на сторінки Зарваниці ви можете знайти вверху і внизу сторінки. Дякуємо що ви з нами. ×